maandag 14 november 2016

Bobbi Brown Wine & Chocolate holiday 2016 collection

Bobbi Brown Wine & Chocolate holiday 2016 collection

Pure Chocolade en rode wijn zijn twee favoriete guilty pleasures van make-up icoon Bobbi Brown. Haar looks zijn altijd onberispelijk en vallen op door hun eenvoud en natuurlijke benadering, al zit er meer werk in dit type looks dan je zou denken. Gelukkig is er de make-up van Bobbi Brown waarmee je deze looks zelf prima kan creëren. Rode wijn en chocolade dus voor de feestdagen, de rijke tinten van deze traktaties hebben haar geïnspireerd voor deze look.

De wine & chocolate collectie bestaat uit producten voor ogen, lippen en nagels in diepe rijke chocolade en wijntinten en er zijn ook twee prachtige blushers. Ik heb al jaren de shimmer brick op mijn wishlist staan maar deze blushers vind ik toch ook wel heel erg mooi... Kies uit warm cocoa of pink truffle voor een subtiel laagje kleur en glans op de wangen.


Voor de ogen zijn er twee palettes met oogschaduw, het Chocolate palette bevat oogschaduw in de tinten ivory, woodrose, milk chocolate en velvet bronze met daarbij drie intense pigment liner tinten cocoa mauve, navy en black chocolate. Het wine oogpalette bestaat uit de pigment liners molten chocolate, malbec en night en de oogschaduws frappe, moon glow, black cocoa en pinot noir.

De solo oogschaduw is een sequin eye shadow die in vier tinten verkrijgbaar is, met de tinten golden chocolate, silver heather, rose gold of prosecco voorzie je je ogen van een feestelijke glinsterende touch. Je kan ze solo gebruiken voor een mooie glinstering of over je oogmake-up als sprankelende topcoat.


De Luxe lip color lipstick is verkrijgbaar in drie feestelijke tinten, voor melkchocolade lippen kies je Tawny, voor rozig nude de tint Uber nude en voor een diepe wijnrode merlotkleurige lippen ga je voor Your Majesty. De nagels tenslotte vormen de finishing touch van je look en voor deze look kan je kiezen uit de nagellaktinten Wine of Chocolate.

Op de Bobbi Brown website vind je al het moois, ook de speciale Decembergeschenken zijn een feestje voor beautyaddicts. De set met penselen of het prachtige tasje met essentials zou ik graag onder de kerstboom willen vinden. De Wine & Chocolate look is vanaf December verkrijgbaar en de mooie geschenksets kan je nu al shoppen bij Bobbi Brown verkooppunten. Bobbi Brown is onder andere verkrijgbaar bij de Douglas in Amsterdam en Utrecht, de Bijenkorf Amsterdam, Cosmeticary en de Bobbi Brown store in Brussel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)